Tlf.: 29 88 95 79 - Fri fragt over DKK 399,- i Danmark - Gratis gaveindpakning - Landsdækkende bytteservice på smykker - guldsmed.dk

Handelsbetingelser

Handelsbetingelser for VillaC.dk

Generelle oplysninger

Villa C
CVR. nr. 38125915
Skomagergade 18
9240 Nibe

info@villac.dk
Telefonnummer: 27125417


Betaling
Villa C modtager følgende betalingsmuligheder:

Visa/Dankort, Mastercard, Maestro,
Mobilepay på telefonnummer: 27125417
Betalingen bliver først trukket fra din konto, når varen sendes fra Villa C.

Villa C krypterer alle dine kortoplysninger med en SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med NETS.
Alle priser på VillaC.dk er i DKK og inkl. 25% moms og alle afgifter.

Levering
Villa C leverer varer med GLS eller PostDanmark uden omdeling. Du får besked når din pakke er klar til afhentning. Vi gør, hvad vi kan for at afsende dine varer inden for en hverdag. Rettidig levering forudsætter dog, at GLS overholder dag-til-dag levering. Villa C kan ikke drages til ansvar for eventuelle forsinkelser hos GLS. Nogle varer er bestillingsvarer, og de vil tage længere tid om at blive leveret, det står på varen hvis det er tilfældet. 

Du har følgende valgmuligheder ved levering i Danmark:
Afhent i en valgfri GLS Pakkeshop eller posthus 39,00 kr.
Afhent gratis i butikken Villa C, Skomagertorvet 18, 9240 Nibe.

Køber du for mere end 399 kr. får du leveret dine varer fragtfrit.

køb af varer på villac.dk er til levering i Danmark, dog ikke Grønland og Færøerne, for levering hertil laves en særskilt aftale.

Skulle det mod forventningen ske, at du modtager en forkert vare eller at din leverance på anden måde ikke stemmer overens med din ordre, bedes du sende os en mail på info@villac.dk senest 2 dage efter du har modtaget din bestilling. Det samme gælder, hvis dine varer har fået en skade under forsendelsen.

Køb af møbler
Ved køb af møbler skal du være hjemme til at modtage dit møbel på den aftalte dag og tidspunkt. Hvis fragtmanden er nødt til at køre forgæves koster det dig som kunde 600 kr. pr. gang, da det er det beløb Villa C skal betale fragtmanden. 
Møbler leveres til fortovskant og ikke op til etager, dette står du som kunde selv for.


Hvis du fortryder dit køb (fortrydelsesret)
Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos Villa C. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du:

  1. a) har modtaget din vare
    b) får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis
  2. c) får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele

Du skal inden 14 dage fra modtagelsen give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved at sende en mail til info@villac.dk  I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan også vælge at benytte vores standardfortrydelsesformular og sende med retur. Den finder du sammen med din vare eller du kan printe den her (indsæt link til standardfortrydelsesformular)

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Returnering
Hvis du fortryder dit køb og ønsker at returnere en eller flere varer, skal du sende den/dem retur til:

Villa C
Skomagergade18 
9240 Nibe

Du skal sende din ordre retur til os hurtigst muligt og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal selv afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Husk at pakke varen forsvarligt ind, da du har ansvaret for varen fra tidspunktet for varens levering hos dig.

Hvad skal jeg sende med tilbage?
Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen eller følgesedlen. Ekspeditionen går hurtigere hvis, du ligeledes udfylder vores returseddel, som du kan hente lige her: Returseddel

Husk at gemme din kvittering som dokumentation for varen er sendt. Går en returpakke tabt, uden du har en kvittering på aflevering af pakken eller track and trace, kan Villa C ikke drages til ansvar.

Obs! Villa C modtager ikke varer sendt pr. efterkrav. Det er heller ikke muligt at aflevere varerne på returadressen, med mindre der er en forudgående skriftlig aftale herom.

Du må efter modtagelsen alene håndtere varerne på en måde, så du kan fastslå varernes art, egenskaber og den måde, som de fungerer på. Hvis varen er brugt, kan det medføre værdiforringelse.

Varer undtaget fortrydelsesretten
Hvis en vare er plomberet og denne er brudt, frafalder muligheden for at returnere varen. Dette gælder bl.a. fødevarer, cremer, sæber og andre hudplejeprodukter. Varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg, eksempelvis gravering m.m. kan ikke returneres.
Bestillingsvarer tages ikke retur.

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Når vi får varen tilbage fra dig, tjekker vi den, og du får tilbagebetalt beløb for varerne.
Pengene betales tilbage med samme betalingsmiddel, som du benyttede da du foretog købet.

Bemærk:
Du kan miste dit købsbeløb, helt eller delvist, hvis varens værdi er forringet fordi:
• du reelt har taget varen i brug,
• den er blevet beskadiget, mens du havde ansvaret for den,
• du har håndtereret varen på anden måde, end det var nødvendigt, for at du kunne fastslå varernes  art, egenskaber og den måde, som de fungerer på
• du har ikke fulgt de begrænsninger i fortrydelsesretten, der følger af plombering, varetype m.m.

 

Hvis der er noget galt med varen (reklamationsret)

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.

Når du handler på Villac.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.