Tlf.: 29 88 95 79 - Fri fragt over DKK 399,- i Danmark - Gratis gaveindpakning - Landsdækkende bytteservice på smykker - guldsmed.dk

Genbrug hos Villa C

 

Genbrug hos Villa C

Emballageaffald i det morderne samfund er en stor belastning for miljøet, der bliver brugt en uhyre mængde pap og plastik, og det er desværre et stigende problem. Men samtidig kan vi ikke sende varer eller mad uden det er pakket ind, så det er også en nødvendighed, vi ikke kan komme uden om. Derfor gør vi hos Villa C noget for at mindske emballage spildet.

Hvorfor ser min papkasse sådan ud?
Når du modtager dine varer i en kasse, hvor der måske står noget uden på, så er det fordi det er en genbrugskasse. Vi genanvender de papkasser vi selv modtager, og samtidig genanvender vi det pakkefyld som der kommer inden i. Vi modtager pakkefyld fra forskellige steder, hvor det ellers skulle have været kasseret på grund af et ikke genbrugs princip. Det giver lidt ekstra arbejde med at samle fyldet og opbevare det, men det gavner både miljøet og det er billigere for Villa C, når vi ikke skal ud og købe ekstra emballage og fyld. Så det må siges at være en win-win.