)
Tlf.: 29 88 95 79 - Fri fragt over DKK 399,- i Danmark - Gratis gaveindpakning - Landsdækkende bytteservice på smykker - guldsmed.dk

Om Villa C

Charlotte Villadsen - Villa C Nibe

villac.dk er en dansk webshop med ure, smykker og en stor kærlighed for interiør og indretning og specielt for, hvordan man også kan anvende ting, så det ikke ligner hjemme hos alle andre. En vase kan bruges som utensils krukke i køkkenet eller til blyanter og kuglepenne på kontoret eller til make-up’en på badeværelset osv.

Hos Villa C er vi mere end bare en smykke- og interiørbutik, vi giver dig hjælp til hvordan du kan indrette din bolig og få netop den historie og det udtryk frem, som du ønsker.

Alle produkter i shoppen er nøje udvalgte og afspejler de trends der er i tiden, derudover så er produkterne udvalgt med hjertet og alle produkterne er nogle der kan få en plads i mit eget hjem.

Og så Villa C med i den landsdækkende Danmark Guldsmedeforenings Bytteservice - www.guldsmed.dk, hvilket betyder, at du kan få smykker købt hos os, byttet flere steder i landet. 

Har du har ønsker til shoppen eller spørgsmål, så er du velkommen til at sende en mail på info@villac.dk og vi skal gøre det bedste for at hjælpe dig:-)

Hvem står bag villac.dk?
Det gør jeg, Charlotte, og jeg har en stor hang til interiør og indretning og udretning og alt muligt kreativt. Derudover er vi så heldige at have Jannie ansat. Jannie er en stor kender inden for smykke og ure branchen.

Jeg håber, denne lille beskrivelse har givet dig et indblik i, hvem der står bag, og hvad du får ud af at handle hos os - Villa C.

God fornøjelse med shoppen.


Kh.
 
Charlotte Villadsen