Tlf.: 29 88 95 79 - Fri fragt over DKK 399,- i Danmark - Gratis gaveindpakning - Landsdækkende bytteservice på smykker - guldsmed.dk

Om Villa C

Charlotte Villadsen - Villa C Nibe

Villac.dk er en dansk webshop med tilhørende butik, hvor vi forhandler ure og smykker, og samtidig har vi en stor kærlighed for interiør og indretning. Vi har specielt en kærlighed for, hvordan man også kan anvende klassikere og tidens trends, uden det ligner alle andres hjem. En vase kan bruges som utensils-krukke i køkkenet, til blyanter og kuglepenne på kontoret eller til make-up’en på badeværelset.

Hos Villa C er vi mere end bare en smykke- og interiørbutik, vi giver dig hjælp til hvordan du kan indrette din bolig og få netop den historie og det udtryk frem, som du ønsker.

Alle produkter i shoppen er nøje udvalgte og afspejler tidens trends. Derudover er produkterne udvalgt med hjertet, og alle produkterne ville derfor kunne få en plads i mit eget hjem.

Villa C er med i den landsdækkende Danmarks Guldsmedeforenings Bytteservice - www.guldsmed.dk, hvilket betyder, at du kan få smykker købt hos os, byttet flere steder i hele landet. 

Har du har ønsker til shoppen eller spørgsmål, så er du velkommen til at sende en mail på info@villac.dk, og vi skal gøre vores bedste for at hjælpe dig :-)

Hvem står bag villac.dk?
Det gør jeg, Charlotte, og jeg har en stor hang til interiør og indretning, udretning og alt muligt kreativt. Derudover er vi så heldige at have Janni ansat. Janni har mange års erfaring og er en stor kender inden for smykke- og urebranchen.

Jeg håber, denne lille beskrivelse har givet dig et indblik i, hvem der står bag, og hvad du får ud af at handle hos os - Villa C.

God fornøjelse med shoppen.


Kh.
 
Charlotte Villadsen